Wie ben ik?

Mijn naam is Jeanine Tulen en ik ben geboren (1967) en getogen in Apeldoorn. Als kind was ik al heel gevoelig en voelde ik de energie en stemmingen van andere mensen aan.
Rond mijn 30e kwam ik erachter dat ik hoog sensitief ben en dat verklaarde veel voor mij. Ik heb wat cursussen en workshops gevolgd over hoog sensitiviteit waaronder een intuïtie weekend. Dit voelde zo als thuiskomen bij mijzelf dat ik hier meer van wilde…
Bij Mens&Intuïtie in Amersfoort heb ik toen het intuïtieve ontwikkelingsjaar gevolgd en daarna nog het healingjaar. Niet heel lang daarna kwam het mediumschap op mijn pad. Na een kennismakingsweek mediumschap in de Zwanenhof in Zenderen was ik zo enthousiast en verwonderd dat ik me heb aangemeld bij Nicole de Haas. Na twee jaar les bij Nicole te hebben gehad in mediumschap ben ik bij Janneke Leber in Bussum terecht gekomen. Hier heb ik nog twee jaar les gehad en mijn opleiding tot medium met veel plezier voltooid.
Het hele traject heeft mij veel persoonlijke ontwikkeling gebracht. Het mediumschap verbaast en verwondert mij nog iedere keer, het is zo liefdevol en mooi. Graag wil ik mensen een mooie, inzichtgevende en liefdevolle ervaring bieden met mijn readings.
Jeanine Tulen