Ervaringen

Ik heb Jeanine ervaren als een fijn en integer medium. Ze kreeg contact met mijn moeder en kon goed benoemen wat voor band we met elkaar hadden. Vooral wat Jeanine wist te vertellen over de laatste jaren werkte helend en geruststellend voor mij. De boodschap werd op een ontspannen en warme manier gebracht. Ik ben erg dankbaar voor het consult.
Door: Rixt
Ik ken Jeanine als een heel prettig, natuurlijk werkend medium. Ze pretendeert niets en is volledig aanwezig voor degene voor wie ze werkt. Dit alles vanuit een diep vertrouwen in en een groot gevoel voor het ongeziene om ons heen.
Door: Janneke
Jeanine is een heel fijn persoon die veel rust uitstraalt en je goed aanvoelt. Bijzonder om te zien hoe snel ze ziet wat voor persoon je bent en wat je valkuilen zijn.
Tijdens de Reading was het net alsof ik bij Jeanine op visite was, ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar en is ze totaal niet zweverig ondanks haar bijzondere gave. Daarbij gaat Jeanine tijdens de Reading echt naar de kern toe op een liefdevolle manier.
Deze bijzondere ervaring zou ik iedereen willen aanraden, ik heb er namelijk veel aan gehad.
Door: Melanie

Ook je ervaring delen?

Druppel