Agenda

Uit je hoofd in je hart en ziel!

Met deze workshop kom je door middel van een ontspannende meditatie in de energie van je hart en ziel. In deze sfeer ga je je soulmoodboard maken.
Door je hoofd ertussen uit te laten creër je een mood board die weergeeft wat je hart en ziel je te vertellen hebben. Dit gaat onder begeleiding van Julia (intuïtief coach) en Jeanine (medium). Afsluitend heb je een 1 op 1 momentje met een van ons om te kijken naar de essentie van je soulmoodboard.
Aanmelden: via kopje contact kun je je gegevens invullen en erbij zetten dat het om de workshop soulmoodboard gaat.
Tijd: 13.30 -15.30/16.00 uur
Kosten: 40 euro

Reviews naar aanleiding vorige workshop:
Judith:
Wat een fijne en waardevolle workshop. De locatie voelde gelijk warm en vertrouwd aan. Julia en Jeanine gaven een korte uitleg en namen ons mee in een meditatie waardoor ik echt contact met mezelf kon maken. Vanuit daar ontstond op een intuïtieve manier mijn soulmoodboard. Verrassend hoe soepel en natuurlijk dat ging. Op een gegeven moment kreeg ik het gevoel dat mijn moodboard af was en bekeek ik wat beter wat ik had gemaakt. Ik herkende al gelijk een aantal thema's. Julia en Jeanine namen daarna de tijd om bij elke deelnemer mee te kijken naar het soulmoodboard. Zij vertelden wat zij hier intuïtief over doorkregen en wat zij zagen. Heel waardevol. Jeanine zag een thema dat mijn leven lang al speelt. Iets waar ik al veel stappen in heb gemaakt, maar waar ik nog in kan blijven ontwikkelen. Door deze workshop heb ik het gevoel weer een stapje te hebben gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Fleur:
Ik kijk er met een fijn gevoel op terug. Ik kende het nog niet en was vooral heel nieuwsgierig. Ik maakte me vooraf het meeste zorgen over dat ik teveel zou nadenken over alles. Toen de meditatie begon, was ik nog steeds aan het nadenken, maar al gauw kon ik me er aan over geven en voelde ik dat de meditatie werkte. Om vervolgens daarna met de collage aan de slag te gaan was een bijzondere ervaring. Het raakte me op dat moment. Voordat ik het wist lagen er allerlei uitgescheurde afbeeldingen met een mooie boodschap. Achteraf begreep ik waarom het mij zo raakte.
Wat ik nog als laatste wil toevoegen, je hoeft echt niet veel bezig te zijn met spiritualiteit om deze workshop te kunnen volgen. Het is denk ik juist voor ‘beginners’ een hele mooie ervaring. Ik kan de input van de collage meenemen naar t dagelijks leven en kan hier mee verder. Heel waardevol!