Mediumschap

Vanuit de spirituele wereld komt onze ziel op aarde. Wanneer wij sterven keert onze ziel weer naar de spirituele wereld terug. Onze ziel is de essentie van wie wij zijn. Alles om ons heen is energie, ook onze ziel. Met deze energie leert een medium contact te maken.
Tijdens een mediamieke reading stem ik mij af op de energie van een overleden dierbare van jou en krijg daardoor informatie binnen. Dit kunnen kenmerken van de persoon zijn, karakter, herinneringen of de manier van overlijden. Het gaat er vooral om dat jij de persoon herkent. Het kan zijn dat er vragen die je nog hebt beantwoord worden. Het voelt als een troost om iemand weer even dichtbij te ervaren en er wordt vaak een boodschap gegeven.
Bij een psychic reading stem ik mij af op de energie van jouw ziel. Hierdoor kan ik voelen wat er speelt in je leven, waar je staat, wat je verlangens vanuit je ziel zijn en waar je blokkades zitten. Ik kan je helpen hier inzicht in te krijgen.
Ook dieren hebben een ziel waar ik contact mee kan maken. Het maakt niet uit of het dier leeft of overleden is. Je kunt als baasje op deze manier te weten komen hoe jouw dier zich voelt, hoe het nu met hem gaat en wat er speelt voor het dier.